Otvorene prijave za mentorsku shemu

Mentorska shema je program potpore pri izradi rješenja poslovnog slučaja u suradnji sa StartUp Inkubatorom Rijeka i Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci STEP RI.

Tijekom tri susreta mentori će savjetovati i pružiti povratnu informaciju timovima na (1) inicijalnu ideju, (2) poslovni model i financije, te (3) pitch.

Prvi susret zakazan je za 17. studenog 2020. kada imate priliku izložiti ideju rješenja poslovnog slučaja, postaviti pitanja, te dobiti povratnu informaciju i savjet mentora.

MENTORI

Mentori Realizator 2020. natjecanja su Boris Golob, Muamer Mujević, Dejan Radić, Neven Tamarut i Dario Zorić. Upoznajte ih!

UPUTE

Mentoriranje će biti održano online na platformi ZOOM (opcija Breakout rooms). Timovima će biti dodijeljeni mentori prema poslovnim slučajevima. Satnice održavanja online susreta su fiksne. Zavisno o broju prijavljenih, timovi će imati na raspolaganju 15 do 20 minuta s mentorima. Dobra priprema je nužna! U prijavi je potrebno prezentirati ideju rješenja, te navesti pitanja na koje biste htjeli dobiti odgovor ili savjet. Što više informacija prezentirate, to će i savjeti biti konkretniji. Komunikaciju ispred tima vodi jedna osoba, a članovi tima slobodni su pratiti.

Detaljne upute, mentora i točnu satnicu timovi će zaprimiti na mail po završetku roka prijava. Ukoliko odgovorna osoba nije u mogućnosti sudjelovati u navedenom terminu, moguće je izvršiti zamjenu s članom tima slanjem maila na realizator@uniri.hr.

PRIJAVE

Ako rješavate dva slučaja, molimo vas da podnesete odvojene prijave po mogućnosti s različitim odgovornim osobama. Maksimalan broj timova, odnosno poslovnih slučajeva po mentoru je deset.  Prednost će imati pojedinačni timovi.

Prijaviti se možete preko POVEZNICE do 14. studenog 2020.