Pitch trening održan u Riječkoj razvojnoj agenciji PORIN

Pitch trening – Druga mentorska shema

U sklopu Realizator mentorskih shema je danas, 19.4.2022. od 14 do 16 sati održan Pitch trening! Mentor, Dario Zorić je u Riječkoj razvojnoj agenciji PORIN održao uvodno predavanje, nakon kojeg su se Realizatori i Realizatorice iskušali u pitchingu.

Za početak, sudionici Realizator case study natjecanja odslušali su informativnu i veoma zanimljivu prezentaciju. Nakon prezentacije, imali su zadatak zadan od strane mentora. Članovi timova imali su priliku usvojiti gradivo iz prezentacije tako da odrade jednominutni pitch! Teme su bile nasumično podijeljene, a sudionici su imali 10 minuta za pripremu. Iako klasični pitch ima vremensko trajanje između 3 do 5 minuta, sudionici su imali samo jednu. Realizatori i realizatorice su nakon odrađenog pitcha individualno dobili daljnje upute na što se fokusirati prilikom prireme službenog pitcha za Realizator.

Za kraj treninga, održan je i Q&A!

U sklopu Realizator case study natjecanja, pitch će trajati 3 minute!

Ako se niste stigli pridružiti na mentorskoj shemi i/ili želite više naučiti o pitchingu – pripremili smo dodatne materijale u našoj biblioteci.

Buduće informacije možete pratiti i na Facebook stranici Realizator natjecanja.