Upute za treću mentorsku shemu – novi komunikacijski kanal

Zbog lakšeg protoka informacija, molimo sve timove da obrate pozornost na svoje e-mail adrese (i SPAM foldere) gdje smo poslali detaljne upute za sljedeće događaje. U dokumentu mogu pronaći poveznicu za grupu u kojoj će se slati primarne informacije.

Sljedeća mentorska shema održat će se 25. travnja, od 13 do 16 sati, putem Google Meet-a. Potrebno je prijaviti se za sudjelovanje na mentorskoj shemi. Ponavljamo, ako se Vaš tim prijavio na više poslovnih slučajeva, molimo da ne prijavljujete mentoriranje u istom vremenskom rasponu za oba poslovna slučaja (ako će jedna osoba sudjelovati na mentoriranju), jer svaki mentor ima različit poslovni slučaj.

Prijaviti se možete putem poveznica poslanih u dokumentu na e-mail adrese prijavljenih timova, najkasnije do nedjelje, 24. travnja 2022. godine u 23:59:59:

Obavezno je ispuniti i Google obrazac sa pitanjima za mentore kako bi se mentori unaprijed mogli pripremiti. U protivnom, Vaš tim neće imati pravo pristupanja mentorskoj shemi.

Obrazac će se zatvoriti u nedjelju, 24. travnja 2022. u 23:59:59.

Naglašavamo timovima da sve upute mogu pronaći na web-stranici Realizatora i na svojim e-mail adresama (SPAM folderi također), te društvene mreže Realizator case study natjecanja.

Timeline ostatka natjecanja možete pronaći ovdje.

Svakako preporučujemo da obratite pažnju na pravila natjecanja, s posebnim naglaskom na „upite o poslovnim slučajevima“.  Koristite i  biblioteku gdje bi mogli pronaći neke od informacija koje ste propustili na mentorskim shemama.

U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte na: realizator@uniri.hr