Realizator 2020. – korisne informacije

Realizator natjecanje na pola je svog puta i tim povodom donosimo nekoliko korisnih informacija.

PITANJA PODUZEĆIMA

Tijekom natjecanja svi timovi imaju pravo postaviti pet pitanja poslovnim partnerima u vezi slučaja koji rješavaju. Sva pitanja potrebno je uputiti na realizator@uniri.hr. Zaklada će posredovati u komunikaciji. Možete postaviti sva pitanja odjedanput ili manji broj u više navrata. Također, neograničen broj pitanja u vezi samog natjecanja možete uvijek poslati na mail realizator@uniri.hr.

 

BIBLIOTEKA

U našoj online biblioteci na Realizator mrežnim stranicama nalaze se korisne poveznice na članke koji obrađuju teme poput kako izraditi budžet, probuditi kreativnosti ili napisati dobar poslovni plan.

 

VIDEO PITCH

U ediciji 2020. natjecatelji samostalno snimaju video pitch u trajanju od tri minute. Način nije propisan, odnosno mogu i ne moraju izlagati članovi tima, a Power Point prezentacija nije obavezna. Prilika je to za kreativno razmišljanje. Ipak, imajte na umu sadržaj i cilj pitcha – predstaviti rješenje poslovnog slučaja, njegove značajke i ono što ga čini jedinstvenim. Na YouTube-u je dostupno mnoštvo izvrsnih primjera!

 

SLANJE I OCJENJIVANJE

Timovi će video pitch učitati na WeTransfer platformi gdje će generirati poveznicu za preuzimanje (Get a link opcija). Poveznicu će potom poslati na mail realizator@uniri.hr. Rok za predaju video pitcha je 8. prosinca 2020. u 23:59 sati. Stručni žiri će do 11. prosinca 2020. ocijenit izlaganja, te odabrati finaliste koji su pozvani dostaviti pisana rješenja poslovnog slučaja. Video pitchevi finalista bit će objavljeni na mrežnim i društvenim stranicama Realizatora.

 

PISANO RJEŠENJE

Pisana rješenja finalisti predaju u .pdf formatu. Propisani font je ARIAL, veličina slova 11, prored 1.15, a broj stranica ograničen je na pet (broj NE uključuje naslovnicu, sadržaj i priloge). Na naslovnoj stranici potrebno je navesti naziv poduzeća, naziv rješenja poslovnog slučaja, datum, te naziv tima. Rok za predaju je 14. prosinca 2020. u 23:59h.  Ako se tijekom ocjenjivanja ukaže potreba za dodatnim pitanjima, Zaklada organizira Q&A Session poslovnih partnera s timovima na platformi ZOOM 17. prosinca 2020.

 

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Realizator pobjednici bit će proglašeni u petak, 18. prosinca 2020. Nagrađujemo prva tri mjesta za svaki poslovni slučaj s iznosima od 3.000,00 kuna za prvo mjesto, 2.000,00 kuna za drugo mjesto, te 1.000,00 kuna za treće mjesto. Pobjednici će dobiti i potvrdu o osvojenom mjestu, a ostali timovi o sudjelovanju. Osim novčanih nagrada, pobjedničkim timovima STEP RI osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.

 

POTVRDA O STUDENTSKOM STATUSU

Svi timovi koji predaju video pitch rješenja poslovnog slučaja dužni su dostaviti potvrdu o studentskom statusu. Potvrdu je moguće dobiti u referadi, na studomatu ili preko usluge e-građanin. Potvrdu je potrebno dostaviti na mail realizator@uniri.hr do 7. prosinca 2020. za sve članove tima. Molimo da odgovorna osoba ispred tima dostavi potvrde za sve članove u jednom mailu.

 

VIŠE INFO 

Sve informacije o predaji rješenja bit će pravovremeno objavljene na mrežnim i društvenim stranicama. U slučaju dodatnih upita, tu su Pravilnik natjecanja i Učestalo postavljena pitanja, a slobodno nam se može obratiti i na mail realizator@uniri.hr.