Službeni pitching day

Upute za predaju rješenja poslovnih slučajeva

Predaja rješenja poslovnog slučaja sastoji se od dvije razine. Prva je predaja video pitcha, dok se druga odnosi na slanje pisanog rješenja.

 

VIDEO PITCH

Natjecatelji samostalno snimaju video pitch u trajanju od tri minute. Način nije propisan, odnosno mogu i ne moraju izlagati članovi tima, a Power Point prezentacija nije obavezna. Prilika je to za kreativno razmišljanje. Ipak, imajte na umu sadržaj i cilj pitcha – predstaviti rješenje poslovnog slučaja, njegove značajke i ono što ga čini jedinstvenim. Na YouTube-u je dostupno mnoštvo izvrsnih primjera!

Video pitch je potrebno učitati na WeTransfer platformu i generirati poveznicu za preuzimanje (Get a link opcija). Poveznicu je potom potrebno poslati na mail realizator@uniri.hr. Rok za predaju je 8. prosinca 2020. u 23:59 sati. Stručni žiri 11. prosinca 2020. odabire finaliste koji su pozvani dostaviti pisana rješenja poslovnog slučaja.

 

PISANO RJEŠENJE

Pisana rješenja finalisti predaju u .pdf formatu. Propisani font je ARIAL, veličina slova 11, prored 1.15, a broj stranica ograničen je na pet (broj NE uključuje naslovnicu, sadržaj i priloge). Na naslovnoj stranici potrebno je navesti naziv poduzeća, naziv rješenja poslovnog slučaja, datum, te naziv tima. Rok za predaju je 14. prosinca 2020. u 23:59h.  Ako se tijekom ocjenjivanja ukaže potreba za dodatnim pitanjima, Zaklada organizira Q&A Session poslovnih partnera s timovima na platformi ZOOM 17. prosinca 2020. Pisano rješenje potrebno je poslati na mail realizator@uniri.hr uz navođenje naziva tima.

 

POTVRDA O STUDENTSKOM STATUSU

Svi timovi koji predaju video pitch rješenja poslovnog slučaja dužni su dostaviti potvrdu o studentskom statusu. Potvrdu je moguće dobiti u referadi, na studomatu ili preko usluge e-građanin. Potvrdu je potrebno dostaviti na mail realizator@uniri.hr do 7. prosinca 2020. za sve članove tima. Molimo da odgovorna osoba ispred tima dostavi potvrde za sve članove u jednom mailu.